3EN 4FR 2DE ES PT IT SE 1中文
Professionellt verktyg lösning
moldflow analys, verktyg moldflow, verktygkonstruktion, verktyg engineering
Om Oss Konstruktion Produkter Kvalitet Flödesschema Utrustning Nyheter Kontakt
Konstruktion och Enginnering
· Konstruktion
· Mold Flow
· Engineering

Kontakt EM

Tel: +86 755 2972 2355

Fax: +86 755 2972 2356

E-mail: sales@exceedmold.com

ISO9001 quality injection molded parts china

ISO quality injection molded parts china

Hot Sök: formverktyg, plastverktyg, formsprutning, formsprutade, plastprodukter, plastdetaljer, verktygkonstruktion, moldflow analys, verktyg engineering, kvalitet formverktyg, flödesschema verktyg, verktygstillverkning, hushåll produkt, formsprutningsverktyg, bildelar, elektronikprodukter, prototypverktyg

 
 Mold Flow

Kvalitetsprodukter och tjänster till lägsta kostnad och på den snabbaste tiden. En universell standard som alla företag måste följa för att konkurrera i dagens marknader. Varje gjuten plast del måste löpa smidigt genom produktens design, verktyg byggnad, uttagningen, tillverkning, montering, applikationer fältet och över livet i produkterna. Vår expertis inom CAE (Computer Aided Engineering) i samband med erfarenhet av hundratals gjutna produkter ger en värdefull länk för att nå målet att producera högkvalitativa produkter till lägsta kostnad och på kortast tid. Våra ingenjörer kommer att analysera för mögel fyllning, kylning och varp (deformation) ... för varje del med verktyg design och vetenskapligt validera viktiga steg för att göra din produkt en framgång - konstruerade och byggda rätt från allra första gången. Vår oöverträffade experten inställning till varje projekt ger det bästa värdet på lång sikt och kommer att spara kostnader och tid.

Injektion Gate Plats Analys
mold flow 1 for filling  mold flow 2 for injectionmold flow 3 for gate
Ovanstående "prototyp del" kunden vill undvika att sticka linjer (svetsning linjer) i grenarna. Vi har försökt möjliga platser injektionen grind i formen och det har bidragit till att ändra vissa väggtjocklek på vissa nyckelområden som ger goda resultat vid utformningen skede. Detta sparade mer än tio tusen dollar för kunden genom att undvika en teknisk förändring.

Fyllning Balans Analys
moldflow analysis 4 for balance

Multi-hålighet mögel kommer att få fylla balansproblem. Mögel flödesanalys på projekteringsstadiet kan undvika överskådlig risken för löpare och design. Detta kommer att spara kostnader och tid. Vi kan också försäkra lösningen utan risk.

Mögel Kylning Analys
moldflow analysis 5 for cooling

Mögel kyltid är den enskilt största faktorn i den totala cykeltiden, det blir absolut nödvändigt att åstadkomma kyla analys av alla verktyg för att minska den totala kyltid och cykeltid som bidrar direkt till vinst.
Exceed tjänster Mold Engineering kommer att eliminera problem innan de inträffar och spara kostnader och timing för att öka kundens vinst och kvalitet. För varje verktyg vi gör kommer vi att hitta den bästa kylsystemet möjligt.

Warp (deformation) Analys
moldflow analysis 6 for deformation

Ständigt ökande tryck med hjälp av innovativa material, produktdesign och kontinuerlig integration av komponenter i en produkt blir verklig utmaning. Möte dimensions-och kvalitetskrav utan att lägga några extra kostnader är också en utmaning. Även om vetenskapen om varpen analys förutsägelse behöver förbättras, ger det ett mycket effektivt sätt att förutse problem och banar väg för förebyggande åtgärder i ett tidigt skede. Experience och expertis kan verkligen göra skillnad i en sådan innovativ design, verktyg och åtgärder process för att förhindra eller minimera varpen problem.

Hot ord länkar: moldflow analys, verktyg moldflow, verktygkonstruktion, verktyg engineering
1998-2015@Copyright Exceed Industrial International Co., Limited